Fler layouter och ett par kort

Jovisst serru...

Med den nya datorn har det blivit SÅ mycket lättare att redigera bilderna när det inte tar sju evigheter att öppna en fil.

Jag har i helgen suttit och reidigerat bilder från och  med augusti i fjol, så jag ligger liite efter om man säger så. Jag som alltid brukade redigera och välja ut vilka bilder som skulle framkalls direkt när jag laddade dem ur kameran förut. Men nu så fick jag iväg en laddning för framkallning också, så nu har jag snart lite nya bilder att scrappa. Men, det blev MYCKET bilder på katter, så vi får väl se om jag orkar scrappa alla eller om jag sätter in dem i album rätt upp och ner bara.

Men nu lite fler LO:er som jag också hittade på hårddisken.Denna har jag tänkt skall sitta i början på vårt bröllops-album. På tiden att göra något åt det kanske. Eler göra om rättare sagt. Jag gjorde faktiskt ett album då strax efteråt, men nu vill jag ju göra om det på ett mer scrappat sätt.

 

I grunden är det ett papper som jag skrivit rubrik och satt lite dekorationer på. Och så har jag haft på extra 3D-lack lite här och där.

Då under 1979 var vi inte mindre än 4 som gifte oss i släkten. Vi var med som vittnen när min moster gifte sig, och jag har gjort en ny sida med deras bröllop också.

Här har jag använt papper från Creativ Club. De papperen är ju vikta en bit från mitten, men det har jag gömt med en bit papper under de nedre fotona. Samma papper som jag använder som fotomatta till det övre fotot.

Så hittade jag ett kort som jag gjorde till en arbetskamrat som fyllde i våras.
Blev bara bild på framsidan. Att hon kör MC går inte att missförstå eller......

Ytterligare en arbetskamrat som heter Lena till fyllde 40 ett tag senare. Även hon fick ett kort.  

Insidan innan jag skrivit i namnen och en detaljbild. Gliltterlim, 3D-lack och bling-Bazzill.

Och så en arbetskamrat till som fyllde 40. Många 71or hos oss.   :-)

Detalj av blommor och 3D-lack på bokstäverna. Insidan nästan likadan som det förra.

Och så ytterligare en 40-åring på jobbet. 

Här blev det namnet i silver och i övrigt rosa igen.

Sådär det får vara bra för idag. 40-åringarna har tagit slut för år(tror jag).

Liggande Layouter...

... som jag inte har visat tidigare hade jag visst också ett gäng när jag kollat igenom bilderna på datorn.

Så det är väl lika bra att jag visar några av dem också då:Detta är en dubbel om när jag hade tagit kattungen fram till altanen, men mamma och mormor inte tyckte att den skulle vara ute, utan de tog med den tillbaka till lådan i pannrummet igen. Storasyster Hedvig tittar på.Första sidan som jag gjorde klar efter den andra......som jag gjorde på vänerträffen tidigt i våras.
   

Och så lite bilder på några detaljer.En layout om mina kära svärföräldrar i sitt kök (som numera är vårt kök efter renovering och ombyggnad för 20 år sedan) bilden är tagen för ungefär 30 år sedan. Oj, jisses vad tiden går när man tänker efter.Detalj av bladrankan runt fotot.

Hå och hej, med farbror Frej
nu har jag visat nya saker flera gånger denna vecka. Och vem vet, kanske har jag mer på lut.

Några gjorda kort

Jag har en trave kort jag inte har visat, så här kommer ett gäng på en gång:Först ut ett ganska enkelt kort, där det bara är en stämpel med kaniner längst ner och en Quickutz stansad banderoll där jag klistrat stansade Grattis-texten. Den är även 3D-lackad.Insidan av kortet.Nästa kort gjordes på träff vi hade i våras. Detta skulle göras med material som fanns i välkomstpåsen.

Hunden är en färdig bild. Och vi gjorde kortet utifrån en skiss.

Och så kommer det, hej och hå, lite sent kanske:

Ett påskkort, som också tillverkades på träffen vi hade i våras.och en liten detalj så det embossade syns:Till sist en liten ATC som jag också gjorde på den träffen.Nu har jag fått över alla mina bilder på min nya dator, som är såå mycket snabbare än den gamla, så det kan komma mer här vilken dag som helst

Brudparet

Jag lovade ju bild på brudparet också.

Här kommer det:

Såhär fina var de efter vigseln.


Ytterligare ett kort till brudparet

Jag fick ju uppdraget att skapa ett kort från arbetskamraterna till vårt brudpar också. Såhär blev det:Denna gång blev det inte lila.  :-)Brudparet här är en stämpel från Alota. Målad med skimrande twinklingsfärg.Insidan innan jag skrev dit namnen.Och så baksidan.

Det var allt som hade med bröllopet att göra, förutom bild på brudparet då, men det får bli en annan dag.


Kort till brudpar

Jag var ju på mina arbetskamraters bröllop (hmm, det var visst över en månad sedan nu) och såklart gjorde jag ett kort åt dem också. Äntligen får jag väl visa det också.

Framsidan ser ut såhär:Först viker man fram halva sidan:Sedan kan man vika ner en sida till och då finner man grattistexten där:Det är instucket en lapp med hälsningen i:Och baksidan av hälsningen såg ut såhär:Baksidan ser ut såhär:Helt uppslaget bakifrån ser det ut såhär:Lite detaljer:
    

Mitt kort matchade inbjudningarna och programmen med silverdetaljer på lila.

Jag skall försöka att inte dröja lika länge innan jag visar något nytt. Men nu har jag skaffat en ny dator och alla bildfiler måste över till den innan jag kan fortsätta, för denna gamla håller på att göra mig helt galen, den är så trög så det är inte sant.

RSS 2.0