Halloween firar vi

...inte.

Men det är många ljus tända på "vår" kyrkogård som ligger helt nära oss.

Jag har ägnat dagen åt att scrappa faktiskt. Dock blev det för sent att fota innan ljuset försvann.

Men jag har några alster sedan tidigare som jag inte har visat ännu.

Först ut en sida om mina Rhododendron jag hade vid vårt förra hus:Bilderna är inscannade, men från början tagna med min analoga systemkamera. Alla tyg- och pappersblommar samt rubriken är chalkade. Chalkarna är verkligen framplockade nu, används flitigt.Det blev ett kort också av lite framplockade kvarblivna prima-blommor några spillbitar och en färdigmålad hÄngla som passade i färgen. Jag har haft krackeleringslim på Grattis-skylten. Man kan lätt bli beroende av det har jag märkt.

Denna vecka har jag gjort 6 LOer faktiskt och dessutom ett kort. Det var länge sedan jag var så produktiv. Men det är kanske inspiration från mässorna som gjort verkan. Det jag gjort får  jag visa en annan dag, nu skall jag kolla inspelat avsnitt av Dansbandskampen, då vi såg på Körslaget i direktsändning. Varför skall det sändas 2 sådana program samtidigt kan man ju undra.

Dags att visa lite alster kanske?

Nu har det ju varit massor av mässor sista tiden, så helgerna har ägnats åt shopping snarare än åt att skapa.

Och på mässa är det kanske bra att ha en namnskylt så att man presenterar sig.

Här är min namnskylt som jag har haft på båda mässorna i Göteborg. Den gjorde jag hastigt natten innan mässan i Partille. Tog lite utstansade löv och några småblommor från Prima. Glitterllim och namnet med Pearlmaker och så klart för tork över natten.I Karlstad hade jag ingen skylt på mig. Den låg bortglömd i ryggsäcken.

En LO med vårens vackra vitsippor har jag gjort för några veckor sedan.Papper från Maja Design, Grön fotomatta och en textruta som jag tror är från Mirabell. Jag tog också namnet på papperet, chalkade kanterna och satte som en liten extra rubrik. Äntligen Vitsippor!

Sedan så får jag väl visa den LO jag började på när vi var på Vintage-kurs hos Susanne på Countryscrap. Efter jag kommit hem så la jag till blomman med tyllen och Monogrambokstäverna till höger. Även den lilla textrutan under fotot är ditsatt hemma. Monogrambokstäverna och textrutan är dessutom lackade med crackle lack. Ser härligt gammalt och slitet ut. Fotot är farmor och farfars bröllopsfoto från november 1928. Nog ser man på farmors klädsel att det är 20-tal.Sådär, det får vara allt för idag. Kan ju inte visa allt på en gång heller. 

Äntligen lite nytt här

Jag har faktiskt skapat lite sedan sist. Dock har jag varit dålig på att fotografera.

Ett litet bidrag kan jag dock visa.

Jag blev tvärtrött på Vintage och kände att jag skulle göra något HELT annorlunda. Här är LO:n som blev till då. Inte är väl den Vintage (annat än att bilden är från 1980)Bilden har jag scrappat tidigare, men gillar den så det fick bli en LO till. (Den finns dessutom som 50x50 bild på väggen som tavla här hemma.)

Här var Tanja lite drygt ett år gammal och full av liv och fart och på alerten och nyfiken på allt runtomkring. Jag blev riktigt nöjd med hur jag fick ihop färgmatchningen på papper och foto. Det är glitterlim på snäflingorna, men det syns förstås inte här. Inte har Tanja en vit fläck på skinkan heller, det är blixten som slår i det blanka fotot.

Sedan så har jag uppdaterat lite på Valboscrapparnas blogg. Missa inte att förbeställa om det är något särskilt du behöver från butiken Creativica, som kommer på träffen den 22 november.

Ny mässa på gång

I helgen bär det av till nästa mässa. Nu är det Karlstad som gäller. Mer om mässan kan du läsa här.

Utställare där är:
Bellis
Engströms Artstudio AB
hÄnglar & stÄnglar
IngyWings
Ljuva Änglar
MarMils Hobby & Design
Mazzarin
Pysselmyran
Scrapbooking 4 you
Skölds Guld
Stämpelboden

Flera "gamla kändisar" och några nya utställare.

Min nota denna gång innehåller lite mer än en stämpeldyna  :-)

Jag skall köpa de nya hÄnglarna, Distress glitterlim i några färger (framför allt vit som kan användas till snö) Distress Crackle psint skall jag också ha nån burk. LITE sugen är jag också på några Nestabilities, men jag får se när jag kommer dit om jag kan välja ut nån som är användbar.

På lördag bär det av. Det finns fortfarande plats i bilen om någon vill följa med. Ring mig eller Emma i så fall.

Varit på mässa

Idag har jag tillbringat dagen i Eriksbergshallen och på Nordiska kort- och stämpelmässan. Det blev lite mer inköpt än jag hade planerat. Men det KAN ju bero på att min plan på vad jag skulle köpa bestod av 1 st stämpeldyna för tunna fina linjer och det blev lite mer än det. Ja, i själva verket så blev det ingen sådan dyna (i alla fall inte en stor, bara en liten versafyrkant).
Det blev en del papper den är gången. Det blev det ju inte på förra mässan i Partille. Jag fyndade också en sådan här Cropper Hopper Fotoförvaringslåda till.

Jag har några tidigare och tycker de är kanonbra. Här sorterar jag in bilderna i datumordning och har lätt att hitta dem, eftersom jag har även dem digitalt i datorns Photoshop Elements och lätt hittar dem där om jag letar efter någon särskild bild. Sedan går jag till fotolådan och plockar fram bilden.

Här är några av de papper som kom med hem till mig:


Superfina papper och dessutom dubbelsidiga den här gången.

Mer kommer en annan dag, nu skall jag se på en film på TV:n, medelålders män på motorcykel.


Scrapkryssning

Jippie och Hurra! Vi skall på scrapkryssning igen.

26-28 februari 2010 drar vi iväg igen. Är du intresserad finns info här

Men skynda på för platserna går åt som smör i solsken.

RSS 2.0