Från scrappträff i våras.

Jisses jag ligger långt efter med att visa upp det jag gör. Därför kommer ett inlägg till nu så tätt efter det förra.

De här gjorde jag på Vänerträffen i våras, nästan precis 3 månader sedan.

Först ut är ett kort vi gjorde på Make-And-Take-kurs för Inkido.Sedan en LO som gjordes till en skisstävling:Det rutiga papperet och det med hjärtan i ramen är samma papper som kommer från Inkido. Papperet det står Baby på köpte jag på loppisen på träffen. Blå, grå och röd cardstock är Bazzill. Rubriken är skriven med Quickutz alfabet Chandelier på en banderoll också Quickutz. Hjärtbradsen är från julkklappskalenderswapp jag var med i på Scrappiz för ett par år sedan och de utstansade 2 hjärtana är utstansade med stans från EKSuccess.Detalj på rubrik som sitter på 3D-kuddar.


Lite gammalt att visa.

Eftersom det precis varit midsommar är det väl hög tid att visa lite påskkort, haha...

Jag var med i en ATC (Artist Trading Card)-swapp innan påsk. De här gjorde jag, vi var 5 st i gruppen så jag gjorde 5 st, inte riktigt lika.Och så lite extra bilder på dem:Nu tycker jag det är tråkigt att inte få fulla plastfickor, då det bara var med 5 st, så jag gjorde 5 st till, så blir det i alla fall 6 st till varje. Det blev de här:Lite fort gick det så färgen fick inte riktigt torka emellan när jag målade.

Men jag vill fortfarande ha en full plastficka, så jag gjorde 3 egna bara till mig också.Sådär, det var mina ATC:er.


Midsommar kom och gick...

... och nu är det bara 2 veckor kvar att jobba tills det blir 5 härliga veckors semester.

Sedan sist så har vår "gammelkatta" eller ja, så gammal är hon ju inte, men den äldsta katten vi har i alla fall, Frida, kommit frambärande med 2 kattungar. Lagom stora så de går själv  om än på lite vingliga ben. En dag under förra veckan dök de upp på vår farstukvist. 2 pojkar tror vi att det är och helgråa båda två. En lite mörkare och möjligen långhårig.Hon är inte dum Frida. Kommer fram med ungarna när de är som allra sötast. Vem kan motstå dem då?

Färgfest i Högsäter lördag 18 juni kl 12-16

På lördag den 18 juni kommer vi i Valboscrapparna att finnas i Högsäter och ha ett bord där man får göra sina egna kort.

Information hittar du här  och här

Välkommen att hälsa på oss och sitt gärna ner en stund och gör ett eget kort.

RSS 2.0