InkyWings födelsedagskalas

InkyWings fyller 8 år och har online-tävlingar på forumet.

Jag har hunnit med ett bidrag idag.Fotot är urkass och inte kan jag redigera heller, eftersom mitt Photoshop vägrar starta upp. Jag fick fixa bilden storleksmässigt i paint.

Det är efter en skiss och man måste använda stämpel från InkyWIngs egen serie.
Gammalt band i lin inhandlat för ett par år sedan på Tradera. Utpunchad biljett och 2 olika kvistar.

Igår var jag på ett slags massage med kotmodifiering. Idag är jag öm i nästan hela kroppen. Några blåmärken har jag också, men det får gå om det hjälper mot min värk. Det gjorde inte gott precis, men hoppas resultatet blir gott. När han masserade armarna låg jag och bet ihop rejält för att inte skrika högt. Oj vad man kan utsätta sig för och dessutom betala rejält med pengar för. Men om jag blir bra är det värt varenda krona (eller rättare sagt Euro).

Jag skall tillbaka på måndag och onsdag i nästa vecka och sedan om cirka en månad igen. Sedan får vi se hur resultatet blir. Tänk om man blev av med värken, bara tanken..........


...det svindlar.

Nostalgi från 60-talet

Har scrappat en gammal bild från 60-talet, tillsammans med ett vykort jag fått och 17 bilder jag tog i somras för detta projekt. Rubriken utskiven med Robban i somras med ett  typsnitt jag fick råd om via Scrappiz, men som jag tyvärr har glömt vad det heter. Glitterlim på rubriken, på en av textrutorna och runt mig på fotot.En dubbel-LO blev det med mig och min Barbidocka. Jag roade mig i somras med att prova olika klädombyten på min gamla docka och fotografera dem, just för att jag hade detta projekt i tankarna. Har också letat upp lite fakta om Barbie-dockan (som för övrigt firar 50 år i år) och dessutom skrivit lite om mitt original och mina kopior.


Sida 1 lite närmare


Sida 2 lite närmare.

Är inte vidare nöjd med denna LO, det var svårt att få med alla bilder jag ville ha med, så några övriga dekorationer utöver glitterlim och en liten urklippt siluett från ett papper från Sandylion var allt som fick plats. Dessutom är det skitsvårt att fota nu, även om det är dagsljus, eller ja nästan. Jag kan ju inte gå ut och lägga LO:erna i snödrivan precis.


Sedan så har jag gjort ytterligare ett kort av de ihopmaskningar jag gjorde i onsdags.Stämplarna från Stämpelboden och rubriken skriven med Quickutz Blossom Grand och egen handstil med Sakura Glaze penna. Blommorna är återigen Retroflower mini med distress stickles i mitten. Jag har målat motiven med Promarkers och MCP-tekniken. Dessutom torrchalk på bakgrunden.

Bra-att-ha-kort

Under veckan har jag gjort ytterligare några Bra-att-ha-kort. Har visst kommit in i ett litet kort-stim.

Först ut är några jag gjorde i måndags.

Jag fortsätter med lite av papperen från InkyWings-kiten från i julas. Det blev en del spillbitar och de ligger ju överst i spillbitshögen.Från början tyckte jag det tjocka vellumet med guldmönster var svårt att tänka ut något att göra av, men nu har jag använt det flera gånger. Blir ju ganska dekorerat med bara det papperet mot en mörkt brun fotomatta. Grattis är utstansat med Qk i guld-cardstock.Ugglan och passande papper att stansa ut låg ju framme sedan söndagens projekt, så den fick vara med på ett kort till. Kanske kan jag ge det till min pensionerade bibliotekarie-faster när hon fyller i slutet av månaden. Ugglan är ju klok som en bok, eller......

På tisdag var det ju meningen att jag skulle göra kort eller LO till Scrapopol, men jag hade absolut INGEN inspiration att göra något med Cirklar. Stirrade på papper och kort mm, men gav sedan upp. Hade ju ändå 2 rutor kvar att hamna på , så jag hade nog ändå ingen chans att bli tvåa. Nu hoppas jag på att Mysmasken kommer med någon ny rolig utmaning i stället.

På torsdag började jag på ett motiv med en liten hÄngla. Hade målat den i färger som perfekt matchade en spillbit från Bazic Grey som jag skulle rensa bort, men spillbiten hamnade i stället under motivet tillsammans med några snöstjärnepaljetter. Igår hittade jag en annan bit av grönt papper som jag knycklade ihop och chalkade och sedan satte på en kortstomme av Bazzill. På med motivet från dagen innan och några Retroflower (har fullständigt snöat in på dem märker jag), stansade ut några grankvistar och så har jag ännu ett kort.Sådär, nu har jag laddat upp ett helt gäng igen. Nu har jag inget mer nytt att visa, så jag får väl gå till scraprummet och se om jag kan hitta på något till i mrogon. Om inte TV-n och Körslaget lockar för mycket ikväll. Man måste ju följa med och se hur det går för Uddevalla och Erik Segerstedt. Klart att man är lokalpatriot. Det är ju bara 6 mil bort till Uddevalla.

Nytt på Valboscrapps sida.

I onsdags hade vi tema "maskning" på träffen. Ja alltså hur man maskar ihop stämpelmotiv. Jag visade hur man gör detta.

Sedan fortsatte vi att pyssla med kort, LO;er, målning av motiv osv....

Nu har jag lagt in de alster som blev klara i onsdags.

Kolla här

Ett av mina demo-motiv blev ett kort när jag kom hem. Finns på Valboscrapps blogg, men jag lägger det här också:Jag färglade motivet på träffen, sedan skuggade jag bakgrunden med torrchalks, streckade runt kanterna, stansade ut några swirvlar (Bosskut) några Retro flower blommor med glitterlim Stickles distress, limma det på en Bazzill-stomme och så: KLART! Ett "bra-att-ha-kort" som får rubrik när jag behöver det.

Jag håller på att träna med mina Pro-Markers och sedan skugga med oljepastellpennor och stompf med lösningsmedel på. Tycker det är svårare att få det bra med skuggor och skiftningar än med distresser, men enklare att ta med sig, då man inte behöver söla med vatten. Grejen är ju att man måste ha så MÅNGA färger av Pro-Markers för att få skiftningar, och det finns över 90 olika, så jag kan samla ett bra tag till........

Förra helgens skapelser

Förra helgen var jag rätt produktiv. På lördagen avslutade jag denna LOÅterigen var det efter en djupdykning i papperen som denna LO kom till. Det blåa papperet med tassar passade perfekt till den blåa blomkrukan med Frida i.

Jag har använt
Bottenpapperet från Imagination Project (Forgot My Birthday), liksom papperet med tassarna till fotomattorna (Paw Prints White on Blue). Dessutom en blå spillbit till rubriken.
Rubriken är i Quickutz Rollerskate skinni mini (Höstens vackraste) och Washington Grande (Blomma)
Dekorationer jag använt:  Prima blommor från "The Bitty Bag", glitterlim från Panduro och Stickles. Prima Rose Leaves Brown och Görna löv från Stämpelgården.

Dessutom gjorde jag 2 st Grattiskort. De avlämnades på måndag.

Först ut är kortet till en arbetskamrat som fått en liten dotter, SIgne.. Rosa Cardstock i botten och sedan Maja Design. Nallestämpeln från Stämpelboden, swirl Bosskut och en Primablomma med glitter i. Qk Grattis.

Sedan det kort som jag gått och funderat på i några veckor. Till en arbetskamrat som fyllde 50 år för någon vecka sedan och som vi överraskade på ett möte på jobbet. Det var 37 namn som skulle vara med på kortet, så det fick bli ett stort ett för att alla namnen skulle rymmas. Hade tänkt att göra ett dubbelvikt 12"-kort, men det blev ett ovikt 12" i stället.

Här är framsidan. Jag har använt ett Bazzill bling och som ni ser en himla massa Quickutz-stansar som passar till en fotograferande fågelskådande fd tekniker.  :-)
Det var visst något extra med den där ugglan också, små uggliga programsnuttar som gjorde olika saker på datorerna. Snigeln fick symbolisera den alltid närvarande ryggsäcken med flera års innehåll.Baksidan: Ett stort chalkat ark med namnen utskriva på datorn. Ekorren samlar inte bara namn, den samlar på allt, liksom vår jubilar.  HihiJa, det var förra helgens pyssel.

Vinna stämplar

...kan man göra här. De har släppt ett gäng nya. Även fina papper har de släppt.

Hittade en LO till

Denna gjorde jag i slutet av förra året, men den har jag visst inte visat. Det är min far och min son och jag har använt Siv Anderssons dikt "En Morfar"Papperet i grunden hade de bruna swirlvlarna och jag har lagt till de blåa genom att stämpla och embossat. Fotomattan är något handgjort papper som jag köpt av den lokala glasmästaren. Jag tyckte det var lite likt vågor och passade till fotot på båten. Lite blommor med glitterlim och så klart.

Lite av mina senaste alster

Har gjort några LO:er under förra helgen och i veckan, men det blir så dåligt när man fotar inomhus.

Jag har tänkt mig att försöka använda lite av det gamla som legat några år, Ambitionen är att ha med något gammalt på åtminstone varannan LO eller kort jag gör.

Jag började med att dra ut mappvagnen från under skrivbordet och rota omkring bland gamla mönstrade papper. Detta var vad jag hittade först.Papperet kommer från Deluxe Design serien Color blocking Completes och heter Baby Boy II. Jag har köpt det direkt från USA om jag inte minns fel. Det finurliga är att jag bara har lagt till Rubriken (Quickutz Blossom Grande (1) och Rockstar (dag gammal) i vitt pappersspillbit) och så skrivit journaling och datum. Allt det andra fanns redan på grundpapperet. Fusk? Nä, tycker inte jag, det tog lika lång tid i alla fall att välja stil på rubrik och fundera ut vad jag skulle skriva.Till nästa LO drog jag fram ett litet papperskit från Clover, autumn hette kitet. Sedan ner och fortsätta rota bland gamla foton och då hittade jag detta från 1978. Herregud, båda är vi klädda i beige, snacka om 70-tal alltså. Ingen av oss passar i varma färger egentligen, men vem hade koll på sånt på den tiden.Vi skulle strax fira 5 år tillsammans, 2-årig förlovning, vi var sambos sedan ett drygt halvår och det var cirka ett år kvar tills vi gifte oss. även om vi inte visste det då. Tänk vad tiden går!Grundpapperet är ett Bazzill, det mönstrade som sagt från Clover, Rubriken skriven med Quickutz Journal Grande i brun spillbit, där jag också fick ut en bit till fotomatta. Runt "lövramen" har jag dragit ett streck med en kopparfärgad glitterpenne, men det syns inte på bilden.
Jag tror att jag sett något liknande skissen hos Pysselgumman, men när jag letade hos henne hittade jag den inte. Jag hade en gammal avritad skiss i mina samlingar.Sedan fortsatte jag mitt rotande i gamla grejer och hittade ett band med lite djur på. Höst for genom mitt huvud då och en urklippt svamp satt på tavlan och väntade på att användas. Det blev bland de senast framkallade bilderna jag hittade höstfoton, nog passade de till den urklippta svampen. :-)Grundpapperet är ett grönt Bazzill, sedan är det Bazzill till den bruna fotomattan och så Maja Design, Skogspromenad, Halsduk till den mönstrade fotomattan. Svampen, liksom småsvamparna där rubriken står har jag klippt ur ett ark från StudioLight. Rubriken skrev jag med Sakura Glaze-penna och sedan är svamparna lackade med 3D-lack.Sedan fick jag en fin gåva i veckan och gjorde då ett tack-kort som gick med posten i går.Här har jag fortsatt med en del av de papper som ingick i InkyWings-kiten. Ett grönt Cardstock som grund, sedan brun spillbit under vellum från Hambly. Tack stansade jag ut i Rockstar från ett guldfärgat Cardstock. Grön blomma utstansad med Retroflower-stans och så en knapp (som jag haft länge) och glitterlim. Inuti skrev jag med guldfärgad penna.

Ja, det var det för nu. Skall gå och se om jag får gjort något på de pågående projekten. (låter mer än det är)

Blogg.se har varit nere en stund idag...

... så jag har inte kunnat komma åt och varken lägga in nya inlägg eller kollat kommentarer ordentligt.

NU verkar det dock vara igång igen, så nu har jag fixat lite med det. Snart skall jag ladda upp lite nya alster, också, men de skall redigeras först.

Scrapopol 2008 utmaning vecka 11

Igår en dag försenad kom så nästa utmaning. Än en gång hamnade jag på en gata där jag redan har varit.Vecka #11:
Du kilar iväg till Scrapmaran!

Scrapmaran - Cirklar, jag vill se cirklar

Jaha, Cirklar var det ja. Har en knapp vecka på mig att åstadkomma det. Såg ett papper alldeles fullt av rundlar och cirklar när jag rotade runt i min överfulla mappvagn förut i veckan. Får se om jag kan rota fram det igen och ett passande foto eller kortstomme till ett kort. Har lite andra projekt som måste göras klara i helgen för leverans till mottagare på måndag. De får gå först, sedan får vi se hur mycket tiden räcker till någon LO också.

Tävlingar och utmaningar

Under julen var jag ju med in flera tävlingar och utmaningar. Men tyvärr så vann jag ingenting. Inte heller i Scrapopol hade jag turen med mig. Där drogs en vinnare fram igår. Men det skall visst koras en andraplats också, så jag ger mig väl inte så lätt. Ibland HÄNDER det ju faktiskt att jag vinner, men då gäller det lottdragning, inte röstning.
Äsch, skall inte klaga och gnälla, jag har ju faktisk fått gjort lite alster och det är ju för mig själv och mina efterkommande jag framför allt scrappar, inte för att vinna tävlingar.
Hittills i år jag gjort 7 LOer och 4 kort, så inte skall jag klaga, det är ju inte mer än den 16:e dagen på året ännu.

Vinna dies?

Här kan man vinna Qk-dies. Och skulle man inte vinna så kan man läsa om kommande nyheter, eller exclusiva dies. RIKTIGT trevlig sida att läsa.


Skrappakaljas tävling

Jag hann med en tävling till under helgerna, hittade en ny blogg men en kul tävling:

Tävlingen går ut på att scrappa efter temat "Vinter" samt att scrappa efter denna bingobricka:

tavling-bingo1

Välj en rad (vågrätt, lodrätt eller diagonalt) och scrappa med dessa saker. Det är ok att lägga till fler saker men dessa måste vara med. När du mailar ditt bidrag- skriv vilken rad du valt!

Tävlingen håller på till den 7 januari.

Jag använde delvis papper från InkyWings tävlingskit som ändå låg framme.

Bingoraden jag valde är den nedersta vågrätta. = Band, Minst 3 knappar och Swirls.

Fotona är verkligen VINTER. De är tagna av min då 15-årige pappa med en gammal lådkamera.Materialet jag använt:
Papper från Basic Grey Mistletoe & Pear (grunden) Bazzill lila (rubrik o swirlar)
Rubriken: Quickutz Aquarius mini Unicare
Text: Penna Uniboll 0,7 blå
Dekorationer: Making Memories Akrylfärg Specialty laze -Pearl (runt foto och på rubrik), Lila Sidenband, okänt ursprung (Tradera), 2 st snöstjärnor i filt från Scrappiz adventskalenderswapp i fjol och så i varje en lila brad från Buttons Galore. Swirl utstansad med Bosskut Flower Flourish #0981, Snöstjärnor utstansade med stans från EK Success. Knapparna kommer från mormors samling, de är målade med Making Memories akrylfärg eggplant. På snösstjärnorna glitterlim Stickles Starry Night, Purple och Sparkles Dark Purple.Det blev en sida nummer 2 också, utom tävling, men jag hade 3 foton och ville inte "knö in" alla på en sida.

Här har jag använt ett nytt papper från Best Creations, Jag gillar detta papper massor, det är liksom färdigdekorerat med snöstjärnorna som har både "3D-lack" och glitter redan från början. (är ju inte gratis precis, men vilket papper är det?)
De enda dekorationerna är en bit lila Punchinella (från InkyWIngs) 2 st snöstjärnor i filt från Scrappiz adventskalenderswapp i fjol och så i varje en lila brad från Buttons Galore. Runt fotot har jag målat rätt tjock med Making Memories akrylfärg Specialty laze -Pearl och så skrev jag lite med blå penna från Uniboll.


InkyWings jullovstävling del 2

Ja, tävlingen är ju över sedan några dagar, men jag kan ju lägga upp resten av mina bidrag i alla fall. Jag fick faktiskt gjort alla 8, 4 kort och 4 LO

Börjar med LOerna:Deltävling 3:  SKapa en LO med julkänsla.

Jag har använt
Papper; Bazzill Röd (botten) och Grön (fotomatta), Guldfärdad Cardstock av okänt märke (rubrik och kulan), Hambly Screen Prints Grand Pa´s Wallpaper (kvistar), Daisy D´s Bouquet Garden Green # 15201 (urklippt mönster)
även 2 st biljetter , allt från Inky Wings.
Övrigt: Quickutz Jolly dies till rubrik och julkula. Stans från Carl (grankvist), mönstersax (fotomattan). Colorbox Fluid Chalk Bisque (biljett) Stickles glitterlim Icicle (runt fotot). Fotofix, Scrappy Glue, Penna Sakura Glaze metallicsvart.

Här ser ju bakgrunden brun ut, men den är faktiskt röd.Deltävling 2: Skapa en helt valfri LO.

Jag har använt
Papper: Bazzill ljuslila (botten) mörklila (fotomatta), Sassafras lass Serendipity Blue Boutique Luxuriant (blommigt), Sassafras Lass Life is Beautiful Felicity Savor (randigt)
Dekorationer: Puncinella lila. Allt från InkyWings.
Övrigt: Thickers "Roller Rink" (rubriken) Sakura Glaze metallic svart (rubrik och journaling), Glitterlim Sparkles Dark Purple (ram runt)

Denna har jag också lämnat in till Scrappiz skissutmaning nr1. Jag har använt denna skiss och bytt ut "frimärkskanten" mot glitterlimsram.

(bild kommer på skissen)Korten då,

Börjar med att visa vad kitet innehöll:
Rätt kassa bilder, men de är tagna på kvällen innan jag satt kniv och skärmaskin i papperen.


Här kommer korten då:

Deltävling 1: Måste / Får inte

Du MÅSTE: Använda blommor, ha med ordet God Jul någonstans och använda minst 3 mönstrade papper.
Du FÅR INTE: Använda brads, utgå från en kvadrat (där alla sidor är lika långa) eller använda stickers/thickers/chipboard-bokstäver.

Jag har använt
Papper: Basic Grey Recess Teachers Lounge (kuvert), K & Company Girl Scout Blue Swirl Woodcut Flat Paper (Blommer på kuvert och tag), Basic Gray Periphery blanc (Tag)
GodJul-biljett och Band, allt från InkyWIngs.
Övrigt: Ek Success Retroflower stans medium och Mini. ColorBox Fluid Chalk Ice Jade (runt tag, på biljett) Burnt Sienna (runt kuvert, på blommor) Glitterlim Stickles Copper samt Scrappy Glue.Deltävling 2: Ett helt valfritt kort.

Jag har använt
Papper: Cardstock okänt märke slät Vit (stommen), Bazzill Blå (matta)
Stämpel  Snögubbe på fall, Snöstjärnor i plastmaterial, blingstenar allt från InkyWings.
Övrigt: Fluid Chalk Azurite (runt stämpelmotivet), Penna Uniboll 0,7 blå (ramar), Stämpelfärg ColorBox Pigment Brush Pad Royal blue, Embossingpulver Panduro Iris. Glimmer, Promarkers samt Scrappy Glue.

Ja det var det.

Valbo scrapp

Ja, så tänkte vi heta, gruppen som träffas varje onsdag och scrappar.

Nu finns en blogg också som jag startade igår kväll, den är än så länge rätt torftig, men vi hoppas att vi både kan snygga till den och fylla den med roliga saker.

Kom gärna in och titta. Här valboscrapp.blogg.se finns vi.

På onsdag den 14 januari startar vi upp denna termin. Vi kommer fortsätta att vara i Högsäters Bygdegård (bion) då jag har fått löfte (det kallar jag service!) om att vi borden vi behöver skall vara framställda åt oss när vi kommer. Vi har nämligen bråkat en del med dessa bord, då benen varit allt annat än samarbetsvilliga att fälla upp och ner.

På bloggen kommer vi att skriva om våra träffar, lägga ut alster vi gjort och annat om oss. Förslag mottages tacksamt.

Tittut på Er. Jag lever fortfarande...Det är bara det att jag har ju börjat jobba igen efter julledigheten och med de långa arbetsdagar jag har (inkl resorna) har det inte funnits ork till att varken scrappa eller blogga. Bättring lovas.

InkyWings jullovstävling

Här är några bidrag till InkyWIngs Jullovstävling.


Först LO:er

Tävlingen är lite speciell, eftersom man i förväg fått köpa ett kit och sedan får man

1. BARA använda materialet ur kitet
2. Lägga till fästprodukter som lim, lack, tejp etc, Färger, tex akryl (ej i måste/får inte), stämpelfärg, akvarellfärg, glitterlim etc.
3. Lägga till andra stämplar än de i ktet om de är från InkyWings egna omonterade linje.
4. Stansa ut hur mycket du vill- men det måste vara ur material från kitet.
Här är materialet som ingick i LayOut-kitet jag fick. En del papper kändes väldigt svåra, de översta är starkt turkos och lila i 2 nyanser.

Och här kommer mina bidrag:Deltävling 1:  Måste - Får inte
Måste: använda band, ha med ordet "God Jul" någonstans och använda minst 3 mönstrade papper.
Får inte: använda blommor, akrylfärg eller stickers/thickers/chipboard-bokstäver

Jag har använt
papper; Basic Grey Peripheryy Olive (grunden), Making Memories Ledger Esquire (textrutan), Basic Grey Urban Couture Silk (rubriken)
Band (som "snöre" på paketet), Filtfyrkant (paketet), Biljetter (den ena med GOD JUL), knappar och stämpeln "Gran med stjärna" allt från InkyWings.
Övrigt: Quickutz Fiesta alfabet, Penna Sakura Gelly roll (grön), Inenty-Pen fine (svart), ColorBox Fluid chalk varm red o Olive Green till biljetterna, Lime Pastel (till textrutan), Tangerine o Olive Pastel (til stämplade granen) Scrappy Glue och Fotofix.
Deltävling 4: Skiss

Inspireras av skissen:


Jag har vridit skissen ett kvarts varv och jag har använt
Papper: Bazzill (turkos och lila), Sassafrass Lass Serendipity Blue Boutiqe Luxuriant (blommigt)
Stämpeln "poststämpelvågor", Utklippta och utstansade blommor från sassafrass-papperet och lila Bazzillet. Allt från InkyWings.
Övrigt: Quickutz alfabet "Diesel", Penna Zig writer chalk collection vit (runt rubriken), Sakura Glaze metallicsvart (journalingen), Stans EKSuccess Retroflower mini och medium, Color Box Fluid chalk wisteria (runt LOn, på lila blommor, på fotomattan och stämplat med), Stickles Distress glitterlim broken china (på lila blommor), Scrappy Glue och Fotofix.


Och några kort är gjorda också.

Också här har jag köpt ett kit (bilder kommer, vill inte ur kameran nu) Man får därefter

1. BARA använda materialet ur kitet
2. Lägga till fästprodukter som lim, lack, tejp etc, Färger, tex akryl, stämpelfärg, akvarellfärg, glitterlim etc.
3. Lägga till andra stämplar än de i ktet om de är från InkyWings egna omonterade linje.
4. Stansa ut hur mycket du vill- men det måste vara ur material från kitet.


Och här är bidragen:


Deltävling 3: Jultema

Skapa ett julkort

Jag har använt:
Papper: Bazzill röd (grunden och tomten) och brun (text och tomtens skor o skärp), vitt slätt cardstock (tomtens skägg, ansikte ben o händer), Basic Grey Periphery Cork (bakom tomten), Hambly Screen Prints GrandPa´s Wallpaper (tomtens tofs o spänne)
Stämpel Gran med stjärna från InkyWings.
Övrigt: Quickutz alfabet RockStar, ColorBox Fluid Chalk Olive Green (tomtens ben) Burnt SIenna (runt BG-mattan) Chestnut Roan (Granarna), Torrchalk (tomtens ansikte) Penna Sakura svart (tomtens ögon). Scrappy Glue.Deltävling 4: SkissJag har använt:
Papper: Bazzill Grön (grunden) och Brun (matta), Hambly Screen Prints GrandPa´s Wallpaper (det grönguldiga)
Band grön m vita prickar, Grön filtblomma, Brad med blommönster från InkyWings.
Övrigt: Stickles glitterlim Lime Green, Scrappy Glue, Biltemas dubbelhäftande tejp.


Nu får vi se om jag hinner de fyra utmaningar som är kvar innan det är för sent.

Scrapopol vecka 10

Här kommer mitt bidrag med en dikt:

Detta är ett beställningskort till en liten tjej som skall döpas om några dagar.

Först utsidan. På tagen under rosetten skall kyrkans namn stå.

 
Så lite halvöppet


Och så insidan med dikten:


Hoppas nu mamma, att det blir bra.

2008 är slut och 2009 har precis börjat.

Ja, nu är vi inne på ett nytt år. Förhoppningen är att det kommer att bli ett bättre år än det förra som förde med sig finanskriser och jag vet inte vad.

Kanske blir detta året när en massa bra saker händer. Ja, det vet vi ingenting om än så länge.

Jag har i alla fall satt upp ett nytt mål för min scrapping (samma som i fjol då jag inte kom i mål, gjorde 40 mot 52 som mål).

I år har jag i stället för den hoppande grodan:satt dit ett annat djur som bättre verkar symbolisera farten jag har:

I övrigt har jag gjort:

ATC:er  :
Kort:
Bokmärke: 1 st


RSS 2.0