Bröllopsinbjudan med mera

Jaha, då så kommer lite bilder som jag lovade. Äntligen!

Jag fick den stora äran att fixa "papperspysslet" åt ett par arbetskamrater som gifte sig förra helgen.

Först ut visar jag en överblick över vad jag knåpat ihop åt brudparet.Först fick jag fick äran att göra deras inbjudningskort. (mitten)  Detta är ett extra jag gjorde som blev lite fel på på insidan, där jag klistrade in själva inbjudan, utskriven på dator på ett finare vitt papper. Missade att fota hela högen med inbjudningskort tror jag. (Eller så ligger de på det minneskort från kameran som krånglar vid bildöverföringen)

Sedan gjorde jag även deras placeringskort (45 st) och omslagen till festprogrammen (40 st) i samma färger och stil.  Hmmm, jag var liite trött på lila där ett tag.

En rejäl hög med placeringsskort blev det.Och ett i närbild:De skrev själva dit namnen på korten. Hörde att de även använde några till att presentera maträtter på. Jag gjorde ju några extra för säkerhets skull så de hade felskrivningsmarginal.

En hög med programomslag:Och ett lite närmare:Alla ljuslila hjärtan som jag stansade ut sparade jag och gav dem så de kunde använda som dekoration på borden.

Det blev en del:Här är allt jag lämnade över strax innan semestern:
Efter semestern hjälpte jag till att häfta in programmet i omslaget. Jag fick skära till A4 arken så de inte skulle sticka ut utanför omslaget. Jag hade min stora skärmaskin med giljotinskärare med mig.

Jag gjorde ju ett kort till brudparet också, eftersom jag åkte till kyrkan och tittade på vigseln. Men vi tar väl inte allt på en gång. Nu skall jag sova, jobb i morgon igen.


Natti.

Jodå, jag lever allt..

... men jag har haft semester från både jobb och blogg.

Och efter semestern så har jag haft alldeles för mycket att göra för att hinna med att blogga.

Men om någon dag, alldeles snart, kanske redan i morgon.......

.
.
.
.
.
.
.
.


... då kommer jag att visa upp något här som jag har varit tvungen att ha hemligt ända sedan i april, före påsk någongång. Det har bubblat i mig, men jag har lyckats hålla mig från att berätta.  :-)

Och sedan skall jag även visa upp vad jag gjorde i helgen, när jag var på Workshop i Stenshult utanför Uddevalla hos Countryscrap med härliga norskan Ingvild Bolme. Vi fick göra 2 st härliga layouter alldeles översållade med blommor mm från Prima.

En gjorde jag helt klar där, den andra saknar fortfarande fotot. Jag har inte riktigt bestämt vilket jag vill använda än.

Japp, det var i alla fall ett litet livstecken från mig.

Jo, den 13 spetember startar vi upp Valboscrapparnas träffar igen. I gamla biblioteket, numera Studieförbundet Vuxenskolans lokaler vid torget i Högsäter.

RSS 2.0