Händer inte mycket här.

Men nu skall jag i alla fall visa ett kort jag gjorde för ett litet tag sedan.Ett tackkort där jag använt Martha Stewart stansar, stämplar som jag embossat och Quickutz alfabet.

Nedan detalj på den stämplade sländan, som jag först stämplade direkt på kortet och sedan en gång till på ett vitt ark där jag klippte ut den och klistrade på kroppen, men vikte upp vingarna. Den är embossad med rosa glitterembossing.På insidan stämplade jag en liten katt med VersaMark-dyna som jag sedan clear-embossade. Lite svårt att ta bild på, men den kan i alla fall anas i högra nedre hörnet.Ja, det var lite från mig. Jag skall försöka att visa lite mer jag har gjort, men kameran vill inte riktigt samarbeta med mig fortfarande och släppa ifrån sig bilderna. Och så är det ju tiden också. Var i all sin dar tar den vägen??

Nästa helg är det marknad i vårt närmaste samhälle. Kanske skall jag gå på den, den är lagom stor, man går över hela på en kvart om man inte stannar till och köper nåt. Men det brukar vara känt folk där, så det kan vara värt att åka dit i alla fall.

Sedan helgen därpå är det inte mindre än 2 mässor som jag vill gå på. Både i Partille och i Karlstad. Båda är både på lördag och på söndag, så visst skulle det gå, men hur kommer man att vara på jobbet veckan efter då, när man är helt slut när man bara varit ledig under helgen. Det är slitigt att jobba så långt bort hemifrån så man skall behöva sitta 2 timmar i bil varje dag. Ingen energi kvar alls till hemmet och egna intressen.

Nä, nu är det sängdags om jag skall orka upp och slita i morgon igen.

Några kort

Här kommer ytterligare några kort som jag gjorde i somras.

Ett Lila-turkos-gult kort där jag använt en färdigmålad hÄngel-stämpel. Hittade papper som matchade bra till. Bakom är det en bårdstans från Martha Stewart, liksom hjärtat som är en del av en bård och så Spellbinders fyrkant under stämpeln.Därefter ett par julkort där jag stämplat och embossat en stor stämpel från Norge. God Jul heter ju samma på norska och svenska.Lite svårt att se hur det blev med det embossade i blixtljus.

Sedan har jag gjort ett par kort med en riktigt fin stämpel, eller två.

Ett Grattiskort till någon som gillar Rock´n Roll kanske.


På insidan satte jag en utstansad Martha Stewart-bård i silver, som matchar stjärnorna på framsidans pappersbit.Här är Grattis-stämpeln embossad i silver. Under Elvis-stämpeln en bit papper i silver och ett silverfärgat tygband.


Insidan med samma bårdstans och en liten ruta att skriva i. Utstansad med Spellbinders.Ett lite "bonnigt" kort med en fin traktorstämpel. Lite bladslingor utstansade med Bosscut-stans.

Ja, det var lite från mig. Nu skall jag kolla lite TV innan denna lördag har gått också.


Länge sedan sist.

Men det är alldeles fullt upp med jobb och långa resor dit och hem och allt annat i livet.

Nu skall jag i alla fall visa lite kort som gjordes i sommar.

Först ut är ett kort jag gjorde till cafét. hÄnglastämpel och Martha Stewartstans. En lite annorlunda vikning på detta kort.Här syns kortet uppvikt:   Den blå remsan på insidan har texten Hjärtliga Gratulationer stämplat och embossat. När man viker ihop kortet så ser man hela stämpeln, då jag även stämplat en lapp och satt på framsidan med ungefär hälften av texten där. (se ovan)Nedan ett kort med hÄnglastämpel. Ovalerna utstansade med Nestabilities. Blommorna är retroflower och bladen kommer från en slaktad tygblomma.Några julkort gjorda i juli:Bild hämtad från nätet, spillbit med text Merry Christmas, retroflowerblomma och blad utstansade i Cardstock.Insidan stämplad med Versa Mark och guldembossad. Likadan insida till nästa kort, fast embossad i rött:Även här har jag hämtat bilden från internet. Haft på lite glitterlim och 3D-lack som dock syns dåligt här. GOD JUL utstansat med Quickutz.
Ett kort till som lämnades till cafét och som såldes också. hÄnglakille och hÄnglahäst. Grattis utstansat med Quickutz.

På insidan stämplade jag en liten ankfamilj. Den återfanns även på baksidan.Ja, det var det jag tänkte bjuda på denna gång.

Lämna gärna en kommentar när du besökt mig.


RSS 2.0