Snart är det jul....

... och julkorten skall skickas redan på torsdag. Hjälp, hur skall jag hinna bli klar med dem? Fast jag började redan i januari, är jag inte klar. Det KAN ju bero på att jag la ner verksamheten i somras och sedan inte orkat att ta upp den igen. Tur att jag har några kvar sedan tidigare år, så det kanske räcker itll i alla fall. Annars blir det till att ha julkortsverkstad hemma några kvällar.

Jag och rådjuren önskar fortsatt ljus och trevlig advent.

En LO med bilder från i vintras.

En dag i mars i år när det fortfarande var mycket snö kvar, fast inte så mycket som vi redan har nu, så tog jag några bilder från vår veranda innan jag åkte till jobbet. Det var en så fin soluppgång så jag ville ta lite bilder på den.

Vad jag inte såg när jag tog bilderna var att det stod 2 rådjur på andra sidan grannens väg och tittade på mig. De var helt obekymrade och vandrade vidare bort på skaren när de förstod att jag inte var något farlig. Såhär blev LO:n i alla fall:Papperet är från Webstar´s Pages och jag har skurit ut runt 3 hörn för att skicka in fotona där. Jag har sparat lite i varje hörn som jag lät gå ut över fotot. Tyckte detta papper passade perfekt till bilderna. Rubriken har jag stansat med Quickutz Aquarius mini. Datumet hade jag visst inte fyllt i när jag fotade LO, men det var 22 mars i år.

Liiiite nytt från mig

Oj, vad jag tar tid på mig mellan uppdateringarna.

Här har varit ett förfärligt snöväder. Men ännu värre har det varit i Vänersborg där jag jobbar. Denna evinnerliga Vänersnö som dränker hela slätten med snö. Måtte snart Vänern frysa till is, så det slutar komma upp en massa vatten från den som blir snö på vägarna. Kallt har det ju också varit. Nästan 30 grader i början av veckan.

Men nu är det söndag kväll och i morgon är det jobb igen. Om nu bara bilen vill starta. Den var tvärdöd i fredags när jag skulle iväg. INTE kul alls. Som tur var kom det en snäll herre som hjälpte mig igång. Bra att ha startkablar redo i bagaget i alla fall. Jag hade nämligen kommit så långt som till vår postlåda, där bilen dog mitt på vägen på fel sida. Vet inte om jag skall säga att det är tur eller otur att det inte kommer mycket trafik på vägen. Det kom EN bil, och den stannade som tur var.

Nä slut på elände, jag visar ett kort jag gjorde i höstas i stället.En hÄngel-stämpel mot bakgrunden av ett spillbitspapper. En "prydnadsblommeblomma" med en Prima-blomma med en liten klick pearlmaker i mitten. Använt lite garn i tagen och så ett par utstansade gröna blad i ett hörn.

Det var allt för mig för idag.

Tjingeling!

RSS 2.0