Kastrerade Ferguson i fredags

och sedan på lördag eftermiddag släppte vi ut honom igen. Han var runt huset en stund, åt bra och så, men på kvällen var han helt borta. På söndag morgon satt han inte heller på sin vanliga plats på trappan och väntade på mat. Vi såg honom inte på hela söndagen, var ute och letade och ropade, men ingen Ferguson. Vi kastrerade honom ju för att vi ville att han skulle stanna hemma och inte bli borta som våra tidigare hankatter blivit efter ett par år.

I morse var han inte heller på plats och inte när gubben kom hem efter förmiddagsskiftet heller. MEN när jag kom hem efter jobbet, då hade han kommit tillbaka och satt i pannrummet ovanpå pannan som vanligt. Då fick han komma in och få sin behandling mot kliandet i örat, som vi också frågade om när vi ändå var hos veterinären. Han skall ha droppar i örenon 2 ggr om dagen i 14 dagar, så nu gäller det att han håller sig hemma i fortsättningen, den lille dummern. 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag tror att de drar sig undan så som Ferguson gjorde för så gjorde min katt åxå.Hon va borta i 2 eller 3 dagar. De mår nog inte så bra då går de ju å lägger sig nånstans sen kommer de som inget har hänt. Gott att ha dè gjort.

Vi ses väl på Onsdag??

2008-09-15 @ 20:49:27
URL: http://jeanfredrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0