Kort till jobbet

Nu är jag redan här igen! Det trodde ni inte va´!
 
Nu skall jag visa några kort som jag gjort till arbetskamrater.
 
Vi börjar med ett kort jag gjorde till Annika som slutade hos oss i augusti. Henne har jag jobbat nära med tidigare när jag satt kvar i Bäckefors, så det var med blandade känslor vi avtackade henne.
 
Det här kortet fick hon:
 
 
Hon lämnade oss för att jobba vidare på vårdcentralen hammavid. Kanoten är för att hon är engagerad i familjens paddlande och för att KanotMaraton+ är en stor tävling som går i Bengtsfors. Stämpeln är en gammal raring från hÄnglar & stÄnglar som jag kommit över på tradera. Kanoten är egenligen ett vikingaskapp från Quickutz, där masten blev paddel och seglet inte fick vara med.
 
Nästa kort är ett beställningskort till en tjej som jobbade i Borås och som mina kollegor avtackade när hon slutade ungefär i samma veva. Det skulle vara i bruna toner och hon gillade katter och resor. Såhär blev det:
 


Kattstämpel och en utstansad fjäril från Martha Stewart.

 
Insida med lite stämplar och 3D-frimärken från Panduro.
 
Sedan slutade vår inhyrda konsult den sista augusti också. Hon fick också ett litet kort:
 
 
Stämpeln här är från Bildmålarna och texten Quickutz såklart. Här är förgerna riktigt konstiga, men bilden är tagen i all hast med mobiltelefonen, när jag kom på att jag missat det innan.
 
Sedan var det i slutet av september dags för våran Anna att sluta för att börja jobba privathos en advokatfirma i staden. Hon fick det  här kortet (att sätta bredvid sitt 40årskort och sitt bröllopskort, som hon sa innan)Hon fladdrar iväg med en fjäril och mus från HouseMouse och skylten är från Magnolia (tror jag). Texten är utstansad med Quickutz i silverglänsande papper.

 
Inuti har jag stämplat en liten bård som jag embossade.
 
Så under oktober så fyllde Johan 50 år. När han kom tillbaka från sin semesterresa så fick han detta kort av oss, tillsammans med paket:
 
 


Ytterligare ett dåligt mobilfoto i sista stund. Här har jag använt en alldeles, för ändamålet nyinköpt, stämpel från Phunnyface, utstansad med en stans från Spellbinders. Texten utstansad med Quickutz såklart.

 
Och på insidan en stämpel med ett bi som drar en grattisvimpel och gratulanternas namn i silver så det matchar den silverembossade stämpeln.
 
Och så i förra veckan så fyllde Javor 50 år. Han är från forna Jugoslavien och jag fick lära mig att Javor betyder lönn på svenska. Så då blev det detta kort till honom:
 
 
Jag har använt en del av stämpeln ovan med texten "Grattis" embossad i "rost" liksom stämpeln "man blir aldrig gammal...." från Vilda Stamps. Lönnlöven är en stor 4x4" stans från Quickutz där jag har haft glitterlim runt kanterna i 2 olika nyanser.
 
Det är ett par till som har sagt upp sig på jobbet, så det blir kanske fler kort så småningom.
 
Men nu är det dags att gå till sängen, även om jag är ledig i morgon, så kan jag ju inte sova bort hela dagen, vilket är stor risk om jag inte hittar sängen snart.
 
See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0