Lite scrappat och kort

Jag har pysslat litegrann fast orken varit sådär. Men det är samtidigt terapi att sitta och pyssla med sina papper och grejer.Gamla bilder från 1962. Min lillebrors första jul.Testade lite torrembossing på ett kort. Skurit ut ett G i kollegieblocksbaksida och målat med Akrylfärg. Sedan glitterlim och 2 strasstenar på. Stämpeln på insidan från Lisa Andersson.En LO om min första bil en Volvo Amazon av 1964 års modell. Rubriken står på samma sätt som fartränderna nedtill på sidorna gjorde, då på 70-talet.

2 kort gjorda efter skiss på Scrappiz.Det var CyberCrop på Scrappiz onsdag till söndag i förra veckan. Detta kort är gjort efter en skiss i en av tävlingarna. Har även lämnat in det, men det var väldigt många deltagare, så chansen till vinst är nog inte så stor. Stämpeln är köpt på Motivet.comEtt bidrag till hann jag med på CC. Man skulle använda 2 band, minst 2 foton, Någon nyinköpt och något från "scrapskräpet".

Ja, det var väl det. Gjorde ett kort igår kväll också, men det är inte överlämnat än, så det får vänta.

Mässa i Göteborg

Helgen 7-8 mars är det Stämpel- och Scrapmässa i Göteborg igen. Jag hoppas kunna komma dit som en liten avkoppling till allt som hänt.

 

Entrébiljett kan man vinna på Designats blogg.

Även här på mimas scrapbooking kan man vinna biljett till mässan.


Pappas födelsedag idag 22 februari.

Idag är pappas födelsedag, han skulle blivit 73 år. Vi brukar inte fira det, eftersom mamma och pappa brukar vara på Kanarieöarna då. I år skulle de åka en vecka senare så i år hade vi kunnat druckit en kopp kaffe hos mamma och pappa. Nu blir det inget firande i år och inte i fortsättningen heller. I fredags träffades vi i stället för att begrava pappa.

Det känns så konstigt att Pappa inte finns med oss längre. Han skall sitta i köket vid sin dator när vi kommer dit. Han skall köra en tur till samhället för att köpa en tidning eller se till fabriken. Han skall stanna till och prata med kompisar han träffar på samhället och kanske ta en kopp kaffe med dem. Han skall skotta snö vid fabriken och hyreshuset med traktorn. Han skall ta en tur med bilen tillsammans med mamma till oss barn och barnbarn för att se vad som grejas med i garage och uthus. Han skall ställa upp och köra oss om det behövs. Han skall besiktiga våra bilar. Han skall greja med båten när våren kommer och sedan sjösätta den i Strömstad. Han skall tvätta bergen vid sommarstugan rent från barr och kvist. Han skall sitta och mysa på altanen när vi alla samlas där på midsommar. Han skall ringa ibland och be om hjälp med datorn. Han skall tillsammans med mamma åka på små utflykter bara för att se sig om och njuta av dagen. Han och mamma skall ju ha det bra tillsammans i många år till.

Han skall bara finnas där för oss alla, och nu gör han inte det längre. Jag kan inte fatta, kommer nog inte att kunna fatta på länge än, att han är borta, att han inte finns där längre. Jag saknar honom så obeskrivligt.

´

Pappa i Strömstad sommaren 2008.

Käre Pappa, vila i frid.

Jag har terapiscrappat lite i några dagar. Det tog lång tid innan jag orkade göra denna klar. Fotot är från 1981, men visar så bra hur pappa var. Glimten i ögat fanns där för det mesta. Inte hade han ändrat sig mycket sedan dess heller, fast det är snart 28 år sedan fotot togs. 
Själv har jag varit hemma från jobbet sedan i måndags. Har fått riktigt jobbig nackspärr som inte riktigt verkar släppa. Troligen från att jag halkade på blöt snö när jag gick in på jobbet i fredags, jag sträckte mig ordentligt. Nu har nog massagen jag tog i förra veckan gått åt skogen, men då får vi väl börja om från början då i slutet av månaden när jag har tid igen.

Jag tar en paus

Jag tar en paus härifrån nu ett tag och försöker komma ifatt med livet och dess överraskningar.


Jag stämplar...

... upp "nya" motiv, efter att ha monterat inköpta stämplar som länge legat orörda, så har jag sedan dessutom satt mig att stämpla upp några motiv av varje på akvarellpapper eller albumblad. De skulle ju ändå stämplas upp på A4-ark för laminering och när de ändå var nedsölade så passade jag på.

Rätt enformigt, så jag har inte varit så snäll mot mina axlar som jag nog borde och även tummen har tagit stryk av ett skarpt akrylblock. Så nu skall jag gå och lägga mig på golvet med benen på en pall och sträcka ut ryggen lite. Får se om det blir något mer skapat denna helg. Ett ynka kort är inte mycket att skryta med.

RSS 2.0