Oj oj oj nu var det länge sedan

Men jag har ju haft semester. Tydligen från både arbete och blogg.

Nu denna vecka jobbar jag och sedan har jag semester igen i 2 veckor. Skall bli gott.

Jag har inget inplanerat. Ullaredsbesöket är avklarat och förkylningen som tog min röst också.

Korten jag lämnat in har jag varit och tittat till en gång med påfyllning och "kassatömning". De hade sålt 3 kort, så det kunde ju ha gått bättre, men sommaren är ju inte slut ännu.

Lite har jag pysslat också, men det är inte fotat ännu, så det kommer om en stund.

Ha det bra tills jag återkommer igen.

Några av de kort som lämnats till Caféet

Jag har gjort en del kort de senaste veckorna och nu är de inlämnade på Caféet. Förutom dessa har jag lämnat in de jag hade liggande i min bra-att-ha-hög. Ja inte julkort eller påskkort då, men lite allmänna grattiskort lämnade jag dit. Och så dessa som är rätt så nygjorda.hÄnglaparet från hÄnglar o stÄnglar, Marta Stewert stans runtom med hjärtan, liksom fjärilen. Etiketten där Grattis är stämplat har jag stansat ut med stans från Nestabilities.På nästa kort är det också en stämpel från hÄnglar o stÄnglar  och en textstämpel från Slöjddetaljer. Blommor utstansade med Retroflower stans från EKSuccess och i dem halvpärlor i akryl. Blombladen kommer från en tygblomma. Hjärtbården längst ner går runt hörnet och finns även på hela baksidan. Den och blommorna är utstansade i ett härligt skimrande papper.Samma skimrande papper har jag använt på detta kort till GRATTIS-texten och blommorna igen. Även här jag jag änvänt en stämpel från hÄnglar o stÄnglar. Ovalen bakom stämpeln är utstansad med Nestabilities och texten med Quickutz.Ett kort till en liten flicka kanske. Hjärtstansen och fjärilstansar från Marta Stewert. Stämpeln är embossad och texten är sammetsklädd.Närbild av den uppvikta fjärilen och blommorna från Prima med glitterlim i.Nästa kort är en ren sommarhälsning med stämpel på fiskebåt och alfabet och mås av Quickutz på en egenhändigt utklippt pelare. På insidan har jag stämplat en svirvel som jag även har embossat.Ett kort i bara gult och vitt. Blommorna utstansade med olika stansar från EK Success och i olika vita papper. Fjärilen från MS igen, översållad med glitter. Grattis-stämpeln på en oval utstansad  med Nestabilities. Hörnen rundade med stans från EK Success.Detalj på fjäril och blommor.Här har jag återigen på ett riktigt hjärtligt kort stansat med hjärtstansen från MS. Stämpeln består av 2 st stämplar som jag mixat ihop. Hjärtana är målade och det stora bestrött med glitterlim i rött. Papperet jag stansat i är ett blingpapper från Bazzill.På insidan har jag ritat en ram med hjärtan runt om kanten.

Det var vara nog för idag, fler kort kommer en annan dag.

Nu har jag semester i tre härliga veckor. Sååååå sköööönt. Inget särskilt planerat, bara vara ledig och ta dagen som den kommer.


Kort inlämnade för försäljning på SommarCaféet.

Nu har jag varit på vårt sommarcafé / minigolfbana och lämnat in ett gäng kort som de skall skall sälja åt mig. De har öppet änså tills skolan börjar igen.

Besök gärna Råggärds Hembygdsgård ( f d skolan) och ta en match i minigolf, en fika med våffla eller lite godis eller glass.

Det skall bli spännande att se om det är någon som vill köpa korten eller om jag får tillbaka allihopa när de stänger. De pengar jag får in skall i alla fall gå till nytt pysselmaterial som jag kan inhandla på någon av hösten mässor som jag förhoppningsvis kommer att besöka.

RSS 2.0