Julen är över

Julen är över och jag är ledig i mellandagarna. Tomten kom med pengar. Har inte riktigt bestämt ännu vad jag skall köpa för dem. Kanske blir det scrapp-saker för dem (också).

Idag har jag pysslat lite, har stansat ut en massa Quickutz som jag lägger i lager tills jag behöver. Inte bokstäver, eftersom där måste man nog matcha med papperet man håller på  med, men djur och annat som inte kan göras i så värst många olika färger.

Jag fick  idag med posten äntligen 2 dies som jag köpt i början av december på Tradera, väntar på en till.

Sedan har jag ett paket från USA på väg också, men det har nog inte lämnat USA ännu, som det verkar. Sist jag kollade (igår) var det i Texas. Däri finns ett Vixen-alfabet med tillbehör bl a.

Vi skulle ha åkt och handlat idag, men jag orkar inte riktigt gå så mycket på mitt ben ännu, efter att jag trampade snett för 1 1/2 vecka sedan. Gubben får åka in till byn och handla det viktigaste i stället.

Jag fortsätter med mitt pyssel, kanske orkar jag även röja undan lite uppe i pysselrummet, så jag kan komma tilbaka till mitt skrivbord i stället för att använda gubbens. Han är inte så nöjd med det, kommer ju inte åt datorn.

Gott Nytt År om jag inte återkommer innan dess.

En lugn dag

Idag har jag haft en lugn dag. Har pysslat lite, dekorerat ett par tändsticksaskar som jag skall lämna som små extra julklappar i morgon. Gubben har fixat bromsarna på min bil, så nu kanske  inte den skall gå så trögt längre. Bromsen låg på, så den måste ha dragit mer bränsle än den borde ha gjort.

Nu skall jag sätta på skinkan på griljering.

Sedan får vi väl kolla på uppesittarkväll på TV.

LEDIG

Idag är jag hemma och ledig. Har tagit sovmorgon, så skönt.

När gubben kommer hem får vi försöka ta oss iväg och handla lite. Ingenting är klart inför jul och det är TVÅ dagar kvar. Julkalppar måste jag i alla fall köpa några, även om vi har dragit ner mycket på det. Och skinkan måste jag också skaffa. Den skall ju griljeras i morgon eftersom doften av nygriljerad skinka är det som för mig betyder att NU är julen här.

Julklappslekspaketen måste fixas. Jag har en aning om vad det ena skall innehålla, men vi skall ju ha 2 st, så en mste inhandlas.

OK då, det får väl bli en blogg

Efter att Annika tjatat på mig om en egen blogg, så får det väl bli så. Men så värst mycket bilder kommer det nog inte att bli, då mitt sega modem nog inte tillåter det.

Nu skall jag i alla fall vara ledig resten av året. Skall försöka att äntligen efter alla julkort komma till och få skapat någon scrapsida också.

En GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla.

RSS 2.0