Liiiite nytt från mig

Oj, vad jag tar tid på mig mellan uppdateringarna.

Här har varit ett förfärligt snöväder. Men ännu värre har det varit i Vänersborg där jag jobbar. Denna evinnerliga Vänersnö som dränker hela slätten med snö. Måtte snart Vänern frysa till is, så det slutar komma upp en massa vatten från den som blir snö på vägarna. Kallt har det ju också varit. Nästan 30 grader i början av veckan.

Men nu är det söndag kväll och i morgon är det jobb igen. Om nu bara bilen vill starta. Den var tvärdöd i fredags när jag skulle iväg. INTE kul alls. Som tur var kom det en snäll herre som hjälpte mig igång. Bra att ha startkablar redo i bagaget i alla fall. Jag hade nämligen kommit så långt som till vår postlåda, där bilen dog mitt på vägen på fel sida. Vet inte om jag skall säga att det är tur eller otur att det inte kommer mycket trafik på vägen. Det kom EN bil, och den stannade som tur var.

Nä slut på elände, jag visar ett kort jag gjorde i höstas i stället.En hÄngel-stämpel mot bakgrunden av ett spillbitspapper. En "prydnadsblommeblomma" med en Prima-blomma med en liten klick pearlmaker i mitten. Använt lite garn i tagen och så ett par utstansade gröna blad i ett hörn.

Det var allt för mig för idag.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0