Buskatterna på rymmen

I morse rapporterade maken att en av kattungarna hade smitit ut ur sin låda. Det var faktiskt väntat, de senaste dagarna har de "klättrat på väggarna" och velat ta sig ur lådan. Inte så jättebra egentligen, för golvet är inte direkt varmt med ren cement. Kanske bäst att han fixar en lucka i lådan så den kan ta sig tillbaka in igen också.

Vi har dem inne i köket varje dag så de får lite större yta att röra sig på. Igår SPRANG lille Gråtass omkring på golvet när maken ville fånga upp honom.

I morse försökte jag att ge dem lite kattungemat. Hade köpt en liten förpackning som är speciellt för kattungar. Jag lyckades lura i dem en LITEN bit vardera, men sedan ville de inte mer. Vi satte in maten i lådan så att Frida kanske  kunde göra sig nytta av den i stället, hon behöver mycket näring nu när hon skall ge di åt de små busarna. Men VEM lyckades äta upp maten? Jo STORE charmören Ferguson, som inte alls behöver någon näringsrik mat. Han växer och blir så stor och ståtlig så. Han var ju större redan från början och kastreringen har inte gjort honom mindre direkt.

Kommentarer
Postat av: missFBK

Åh! Va mysigt de låter med kattungar =) bilder Annsofie, biiiiildeeeeer!!!! =)=)=)

2008-12-03 @ 12:57:21
URL: http://missfbk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0