På Workshop med Ingvild Bolme

Ja, det var ju  i början av september som jag var på Workshop med Ingvild Bolme i Stenshult hos Susanne & Co på Countryscrap.

Vi fick göra 2 st fantastiskt fina Layouter och allt material ingick. Även mat under dagen ingick i kursavgiften.Vi började med den här layouten:Det är mycket skärande med skalpell runt alla detaljer, såsom fåglar, fjärilar och små barn med vingar. Över halva kurstiden gick åt till denna LO. Vi skrapade kanter och använde chalkar för att skita ner dem. Massor av blommar och en del tunga dekorationer, såsom de 3 fågelburarna i metall.

Allt det här materialet ingick till layouten, det som ligger bredvid nu, är det som blev kvar när LOn var klar.Sedan gjorde vi denna LO också:Även här var det en hel del skärande med skalpell, skrapande och nedsmutsande med distressdynor. Några av bokstäverna är påduttade med vit akrylfärg för att dämpa färgen.

Och här är några detaljbilder, som är klickbara för att få dem större:

 

Och här är allt material som ingick till denna LO:Det var en Workshop på lördag (med många deltagare på) och efterföljande träff på kvällen. Sedan var det en workshop på söndag (med färre deltagare). Jag deltog på söndag.

Efter varje Workshop Ingvild har, brukar hon fotografera deltagarna med sina LOer och så även denna gång. Jag har hämtat bilderna nedan från hennes hemsida (se länk ovan).Först en mer städad bild med Ingvild (blond med långt hår) i mitten, och jag strax bakom..


... och så en bild där alla skuttar i luften.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0