Söndag 13 mars 2011

Nu skulle det väl egentligen vara vår eller.....

Men inte då här, här har under veckan kommit mängder med snö. SÅ himla tröttsamt.  Nu är det bara att hoppas på att det blir regn i stället så att snön luckras upp.

Vägen hit är rent miserabel. Tillplattad snö från hela vintern. Var håller våra väghållare hus någonstans? Alltså det är ju inte en Europaväg eller riksväg, men i alla fall, en hel del trafik går det där i alla fall. Sedan skall vi inte tala om vägen jag måste köra till jobbet varje dag. Den ser ut som om den har bombats. Sprickor och stora gupp längs hela vägen. Hallååå, vi betalar också vägskatt, vi vill också har farbara vägar.

Nä, inget mer gnäll. Förra helgen var jag tillsammans med ett gott gäng på mässa i Karlstad. Fast jag inte "behövde" ett enda dugg, blev det ändå några kassar som följde med mig hem. Jag köpte hela senaste serien i MajaDesign-papper. Inte mindre än 30 st. Det blir lite pengar även om det var mässerbjudande. Jag brukar alltid köpa 2 av varje av dessa papper eftersom de är dubbelsidiga, men denna gång nöjde jag mig med 1 av varje. Det är ju snart mässa igen.  :-)
Det hade även kommit 9 st nya glitterlim från Stickles och glitterlimsberoende som jag är, så fick alla de nya förgerna också följa med mig hem.

Pysslat har jag gjort en del också, men mest i mitt resealbum och de sidorna blir väldigt sparsamt dekorerade, eftersom de görs direkt i ett fast album. Då kan man inte vräka på med för mycket tjocka, bulkiga saker eftersom jag gärna vill att albumet skall gå att stänga när det är klart. Men man kan vara lite mer kreativ med diverse interaktiva saker i ett sådant album som inte gömmer sidorna i plastfickor. Så jag har fått till lite foton som kan lyftas upp osv. Samma teknik använde jag i det allra första albumet jag gjorde, från vår USA-resa. Jag tänkte få med lite broschyrer och annat också, som jag då stoppar in i små kuvert, eller under foton osv.

Tills dess jag kommit lite längre med det, så visar jag istället lite äldre "ovisade" grejer:Ett grattiskort till min braattha-hög.Fjärilarna har såklart fått glitterlim på sig.Har gjort en prinsesskrona av glitterlim och satt dit en slöja av tylltyg.

Och så några julkort:Här har jag använt 2 st stansar från Martha Stewart. Kvistarna till höger och så granarna. Tomten och renen framför månen kommer från Magnolia.Här har jag använt en hel hög med stämplar. Tomten kommer från Kortmakaren, Svirlarna tror jag är Autumn Leaves, Textstämpeln kommer jag inte riktigt ihåg och inte den lilla musen heller.På  insidan har jag också stämplat en del.
Så har jag ytterligare ett stafflikort. Här har jag använt en punch från Martha Stewart igen. (Kransen med bär och rosett). Textstämpeln är samma som på föregående kort.

Uppvikt ser det ut såhär. Har satt granraden som stopp så att det skall stå upp. Stämpeln kommer från Inkido.

Sådär, det får vara allt för idag. Nu skall jag sätta mig vid TVn en stund innan denna helgen tagit slut också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0