Pappas födelsedag idag 22 februari.

Idag är pappas födelsedag, han skulle blivit 73 år. Vi brukar inte fira det, eftersom mamma och pappa brukar vara på Kanarieöarna då. I år skulle de åka en vecka senare så i år hade vi kunnat druckit en kopp kaffe hos mamma och pappa. Nu blir det inget firande i år och inte i fortsättningen heller. I fredags träffades vi i stället för att begrava pappa.

Det känns så konstigt att Pappa inte finns med oss längre. Han skall sitta i köket vid sin dator när vi kommer dit. Han skall köra en tur till samhället för att köpa en tidning eller se till fabriken. Han skall stanna till och prata med kompisar han träffar på samhället och kanske ta en kopp kaffe med dem. Han skall skotta snö vid fabriken och hyreshuset med traktorn. Han skall ta en tur med bilen tillsammans med mamma till oss barn och barnbarn för att se vad som grejas med i garage och uthus. Han skall ställa upp och köra oss om det behövs. Han skall besiktiga våra bilar. Han skall greja med båten när våren kommer och sedan sjösätta den i Strömstad. Han skall tvätta bergen vid sommarstugan rent från barr och kvist. Han skall sitta och mysa på altanen när vi alla samlas där på midsommar. Han skall ringa ibland och be om hjälp med datorn. Han skall tillsammans med mamma åka på små utflykter bara för att se sig om och njuta av dagen. Han och mamma skall ju ha det bra tillsammans i många år till.

Han skall bara finnas där för oss alla, och nu gör han inte det längre. Jag kan inte fatta, kommer nog inte att kunna fatta på länge än, att han är borta, att han inte finns där längre. Jag saknar honom så obeskrivligt.

´

Pappa i Strömstad sommaren 2008.

Kommentarer
Postat av: Chruss

KRAAAM!

2009-02-22 @ 19:11:20
URL: http://chruss.blogg.se/
Postat av: Jessi

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag vet hur det är. Kram

2009-02-22 @ 19:59:40
URL: http://www.jessispelargoner.se
Postat av: jeanette

Va fint du skrivit.....

Precis så är det,dom ska göra...........Å helt plötsligt så è de borta.

Livet är så orättvist många gånger.

Ha de så bra du kan,vi hörs under veckan.

Kramar i massor

2009-02-22 @ 22:17:52
URL: http://jeanfredrik.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej Håller med Jeanette Kram!

2009-02-23 @ 20:15:39
Postat av: Monica

Jag ryser och tårarna rinner. Kram

2009-02-25 @ 08:50:27
Postat av: Carina W

Hej!

Beklagar djupt sorgen efter din pappa.Upplevde det samma för en liten tid sedan då min bror hastigt gick bort blott 59år gammal.

Så jag känner starkt för dig!Och du skall veta att tårar är läkande.



Kram!

2009-02-25 @ 22:11:17
URL: http://carinaspysselsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0